Pro Shots / Ron Baltus

Pro Shots / Ron Baltus

Spelers FC Utrecht balen van blamage: ‘Vanochtend op ons werk weer uitgelachen’

Niet alleen de supporters, maar ook de spelers van FC Utrecht balen enorm van de blamage tegen Spakenburg. Zij klagen dat ze vanochtend op hun werk weer zijn uitgelachen.

“Het was bij de koffieautomaat meteen raak”, zucht Jens Toornstra. “Van die collega’s die met pretoogjes naar je toekomen. Dan denk ik: je kunt wel raden hoe ik me voel. Ik wéét dat ik finaal door de ondergrens ben gezakt en de hele wedstrijd alleen maar ballen achteruit heb gegeven. Moet je dat er echt de volgende ochtend nog inwrijven, alleen omdat ik speler van deze club ben?”

Mike van der Hoorn lost het anders op: “Ik doe een beetje mee, dat werkt het best. ‘Hou maar op’, zeg ik dan, ‘ik ga kopduels aan als een geit op een eenwieler’. Dan krijg je de lachers op je hand en houdt het snel op. Maar het blijft toch je club hè, dus de volgende keer sta ik er gewoon weer.”

Assistent-trainer Aleksandar Rankovic, die de zieke Michael Silberbauer verving, vreest vanochtend vooral de confrontatie met zijn baas.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *