Shutterstock / De Speld studio

Shutterstock / De Speld studio

WTF: mensen in club zien er exact hetzelfde uit als mensen op TikTok?

Wat een ongelofelijk toeval: een groep mensen in de club ziet er exact hetzelfde uit als een groep mensen die je eerder op TikTok zag. De mensen in de club, beginnende twintigers, dragen door een samenloop van omstandigheden die niet anders dan ‘bizar’ te omschrijven is bijna identieke outfits als de mensen op TikTok.

Fishnet tops, leren broeken, zonnebrillen met dunne monturen: je vraagt je even af of het niet gewoon dezelfde mensen zijn, maar al snel kom je erachter dat dat niet het geval is, want deze mensen spreken Nederlands, terwijl ze op TikTok Duits spreken.

De nachtreporter gaat natuurlijk op onderzoek uit, maar uit eerste navraag blijkt dat deze mensen elkaar niet eens kennen. De mensen in de club kennen de mensen op TikTok niet. Hoe het dan kan dat ze er hetzelfde uitzien, daarop moet de nachtreporter het antwoord schuldig blijven.

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *