Shutterstock/studiospeld

Shutterstock/studiospeld

F1-coureur krijgt pushmelding dat hij zojuist is uitgevallen

Vol goede moed ging hij van start in de eerste Grand Prix van het Formule 1-seizoen. Nog geen zes rondes later haalt een pushmelding deze ambitieuze coureur echter abrupt uit zijn droom. Op zijn telefoon leest hij dat hij zojuist is uitgevallen. “Ik volg altijd een liveblog en word met pushmeldingen op de hoogte gehouden van de allerlaatste ontwikkelingen in de race. Ja, lullig dat ik er zo achter moest komen dat ik nu in de grindbak sta natuurlijk.”

Met de NU.nl app ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over de Grand Prix. Feiten op een snelle manier voor iedereen. Ontdek al het GP-nieuws van NU.nl hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat is dit nou? De Speld maakt reclame voor het hardrijd-nieuws van nieuwsconcurrent het Nu! Gaat het Nu nu als tegenprestatie reclame maken voor het actuele voetbalnieuws van de De Speld? Bij wijze van spreken Rode stier (Red Bull – red.) tegen Ajax.

Reageer