Robert J. Beyers II / Shutterstock

Robert J. Beyers II / Shutterstock

Teamgenoot verbijsterd dat er niemand staat op lege plek waar hij de bal net heengerost heeft

Toby voelt zich onbegrepen door zijn teamgenoten. Toen hij de bal net een blinde roei in het luchtledige gaf, stond er niemand op het stuk niemandsland waar de bal uiteindelijk belandde. “Kom op jongens, waarom stáát daar nou niemand?” schreeuwt hij terwijl hij verontwaardigd zijn armen in de lucht gooit.

“Zo komen we godverdomme nooit aan kansen”, vindt Toby. “Anticiperen heet dat. HEE JAMIL, weleens van looplijnen gehoord?” De laatste man van Helios 6 vraagt zich hardop af of trainen nog wel zin heeft als ‘de patronen er niet ingeslepen worden’.

De wedstrijd wordt hervat met een inworp zodra linksbuiten Ibrahim de bal van veld twee heeft geplukt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *