Blvdone / Shutterstock

Blvdone / Shutterstock

Moeten we mensen legaliseren?

Mensen: de meeste mensen hebben er liever niet te veel van. Toch gaan er steeds meer stemmen op om mensen te legaliseren. Is het tijd om mensen uit het verdomhoekje te trekken?

“Het is naïef om te denken dat we ooit helemaal van mensen af zullen raken”, zegt opiniemaker Fiona te Haag: “Mensen zijn er in de menselijke geschiedenis altijd geweest en dat zal altijd wel zo blijven. Ik geloof vooral in harm reduction: als je het mensen toestaat mens te zijn kunnen ze dat op een verantwoordelijke manier doen.”

Nu heerst er een gedoogbeleid als het om mensen gaat. Mensen worden oogluikend toegelaten. “En de meeste problemen ontstaan nou juist als mensen in het geheim mens moeten zijn.” Als we mensen legaliseren kunnen we het menszijn beter reguleren.

Niet iedereen is overtuigd dat mensen gelegaliseerd worden. Publicist Flemmo te Gader juist voorstander van een zero-tolerance beleid tegenover mensen. “Mensen veroorzaken allerlei problemen zoals misdaad, vervuiling en sociale onrust. Daar hebben andere mensen last van.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Penisnijd is de ontdekking van het geslachtsverschil bij het meisje dat zich tekortgedaan voelt en ook een penis wil. Dit kan later leiden tot een minderwaardigheidsgevoel, afgunst en competitie. Soms ontstaat een identificatie met de man. Alleen wat des mans is zou de moeite waard zijn. Penisnijd zou ook bij mannen voorkomen, bij blanken over de potentie van de zwarten.

De ideeën van Freud kregen veel kritiek van de vrouwenbeweging voor wie hij een male chauvinist was. De vrouwenbeweging stelt dat het een probleem is van de ongelijkheid in de maatschappij. Vandaar de voorkeur voor het meer neutrale woord gender. Met de verandering van sociale posities zou de penisnijd kunnen verdwijnen. Bij jongens wordt de vroege interesse in de moeder in verband gebracht met castratieangst, die echter een rationele angst is is in latere fasen in reactie op de ‘maatschappij’.

De genderfilosofie is een feministische vervanging van penisnijd. Geen probleem is dat pensinijd ook gewoon betekent dat vrouwen een penis willen; het hoeft geen competitie te zijn. Het is juist het verlangen naar seks. Zo is de penisnijd naar zwarten toe (die meer anoniem zijn als lul) de kern van het rassenvraagstuk, een voortzetting van het feminisme. Hierin ligt de competitie van de vrouw met de man en de kern van het immigratievraagstuk. De versie van de vrouwenbeweging waar Benjamin Creme een van de voorvechters van was is een Amerikaanse vinding, als profeet van Maitreya.

Terwijl mij altijd dit soort complex wordt toegekend, heb ik juist een hele grote penis, dus daar komt mijn probleem met de negers niet vandaan.
Het is bij mij geen projectie of verlangen maar observatie.

Reageer
gravatar

“harm reduction”

Voor en achternaam dienen met een hoofdletter te beginnen, dus Harm Reduction.

Trouwens een merkwaardige voornaam voor een Engelsman. Of Amerikaan, daar wil ik vanaf wezen.

Reageer
gravatar

Dieren en mensen stoten CO2 uit als ze ademen. Ook stoten ze stikstof uit. Daarom moeten ze allemaal stoppen met ademen en verteren. Als zij dat niet doen zullen wij naar de rechter stappen.

Reageer