Tyler Olson / Shutterstock

Tandarts vraagt of je verdoving wil bij het ontvangen van de rekening

Tandarts Richard Meeuwsen uit Uden is een ware pionier voor de patiënten in zijn stoel. Zo vraagt hij tegenwoordig ook of je verdoving wil bij het ontvangen van de rekening.

“Je wil ieder onderdeel van de behandeling zo pijnloos en comfortabel maken”, aldus de tandheelkundige. “Eigenlijk raar dat we het nu pas aanbieden bij het ontvangen van de rekening. We merken dat mensen daar liever toch in een roesje doorheen gaan.”

Als we een patiënt willen vragen naar het extra stukje service, lijkt hij nog even niet aanspreekbaar. “Duur spul. Maar iedere cent waard voor ons”, sluit de heer Meeuwsen af.

Dit artikel staat in ons allernieuwste boek: 2023 – Toch een Jaar. Bestel vandaag nog het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Nu voor slechts 18,50 in onze webshop of in de boekwinkels!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *