Giro555

Giro555

Tanja kent iemand die geld heeft gedoneerd aan Turkije en vindt het ‘nu wel heel erg dichtbij komen’

Het nieuws komt als een schok binnen bij Tanja: een vriendin heeft geld gedoneerd voor de gevolgen van de aardbeving in Turkije en Syrië. Doneren voelt altijd als een ver-van-je-bedshow voor Tanja. ‘Kan ik ook te maken krijgen met doneren?’ Tanja wil zich graag voorbereiden als het doneren haar eigen gezin heeft bereikt. Als mijn vriend straks opeens heeft gedoneerd, wat dan? En straks willen mijn kinderen dat ik ook geld doneer? Ik moet er niet aan denken, vreselijk.

De aardbeving in Turkije en Syrië heeft het leven van tienduizenden mensen volledig verwoest. Veel mensen zijn dakloos en ontredderd. Er is dringend behoefte aan medische zorg, voedsel, water en onderdak. Geef nu via Giro555.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Ik had de BN’er (Beruchte Nederlander) Sywert van Lienden aan de lijn voor Giro555. Kan het erger? Ik heb maar meteen uitgeschakeld, want zelfs god en Hugo de Jonge weten niet wat hij mij zou aftroggelen voor zijn Stichting Hulptroepen Alliantie.