Dutchmen Photography / Shutterstock

Dutchmen Photography / Shutterstock

Kabinet: ‘Bij pechgeneratie hoort nu eenmaal pech’

Het Kabinet gaat geen extra compensatie bieden bovenop de 1 miljard die is toegezegd aan de studenten van de zogenoemde ‘pechgeneratie’. “Wij hebben die naam niet verzonnen. Ik bedoel prima als je jezelf zo noemt, maar dan moet je ook op een flinke dosis pech rekenen”, zegt minister van Onderwijs Robbert Dijkgraaf, in een debat over de herinvoering van de basisbeurs. “Sorry, maar hebben jullie nou de pech of wij? Jullie toch? Nou dan.” Kabinet: ‘Bij pechgeneratie hoort nu eenmaal pech’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maitreya februari 18th, 2023

Penisnijd is de ontdekking van het geslachtsverschil bij het meisje dat zich tekortgedaan voelt en ook een penis wil. Dit kan later leiden tot een minderwaardigheidsgevoel, afgunst en competitie. Soms ontstaat een identificatie met de man. Alleen wat des mans is zou de moeite waard zijn. Penisnijd zou ook bij mannen voorkomen, bij blanken over de potentie van de zwarten.

De ideeën van Freud kregen veel kritiek van de vrouwenbeweging voor wie hij een male chauvinist was. De vrouwenbeweging stelt dat het een probleem is van de ongelijkheid in de maatschappij. Vandaar de voorkeur voor het meer neutrale woord gender. Met de verandering van sociale posities zou de penisnijd kunnen verdwijnen. Bij jongens wordt de vroege interesse in de moeder in verband gebracht met castratieangst, die echter een rationele angst is is in latere fasen in reactie op de ‘maatschappij’.

De genderfilosofie is een feministische vervanging van penisnijd. Geen probleem is dat pensinijd ook gewoon betekent dat vrouwen een penis willen; het hoeft geen competitie te zijn. Het is juist het verlangen naar seks. Zo is de penisnijd naar zwarten toe (die meer anoniem zijn als lul) de kern van het rassenvraagstuk, een voortzetting van het feminisme. Hierin ligt de competitie van de vrouw met de man en de kern van het immigratievraagstuk. De versie van de vrouwenbeweging waar Benjamin Creme een van de voorvechters van was is een Amerikaanse vinding, als profeet van Maitreya.

Terwijl mij altijd dit soort complex wordt toegekend, heb ik juist een hele grote penis, dus daar komt mijn probleem met de negers niet vandaan.
Het is bij mij geen projectie of verlangen maar observatie.

Reageer
gravatar

Wij hadden Balkenende (CDA). De 1e die zijn reet af heeft geveegd met een referendum. Nederlanders stemde tegen de Europese grondwet. De deelname lijkt me helemaal niet rechtsgeldig.