Lipik Stock Media / Shutterstock

Vera wil haar vriend deze Valentijn écht goed verrassen en maakt het uit

Vera uit Genemuiden wil haar vriend deze Valentijn écht goed verrassen en maakt het daarom uit. Ze kan niet wachten op de reactie van haar vriend Guido.

“Nee deze gaat hij niet zien aankomen”, zegt de ietwat verkneukelende Vera. “Hij houdt doorgaans heel erg van verrassingen, maar na zeven jaar relatie is dat toch best een uitdaging. Dus deze break-up rauw op zijn dak lijkt me echt een schot in de roos.”

Later die dag begeleidt Vera de geblinddoekte Guido naar een onbekende plek. “Oké, doe je ogen maar open. Tadaaaaa!” De glimlach die tot op heden nog vol verwachting op zijn gezicht krulde, maakt plaats voor een ijskoude douche. Hij staat op straat, net als een verhuiswagen vol met zijn spullen.

“Onvergetelijk”, fluistert Vera.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *