Pro Shots / Toon Dompeling

Pro Shots / Toon Dompeling

Leeds: ‘Schreuder heeft bij Ajax bewezen dat hij club net buiten de degradatiezone kan houden’

Leeds United zet vol in op Alfred Schreuder als vervanger van de ontslagen trainer Jesse Marsch. Schreuder is de absolute droomkandidaat voor de Engelse club, zo geeft ook technisch directeur Victor Orta toe: “Schreuder is een magiër: hij heeft bij Ajax al bewezen dat hij een club net buiten de degradatiezonde kan houden.”

“Op dit moment is er maar één doel: degradatie voorkomen”, stelt Orta. “Dan kom je al gauw uit bij een trainer die Ajax heel stabiel uit de gevarenzone heeft gehouden. We zijn echt op zoek naar iemand die al eerder met dit bijltje heeft gehakt en weet hoe hij met die druk om moet gaan. Natuurlijk, Schreuder liet in zijn laatste speelronden wel punten vallen tegen directe concurrenten als FC Emmen en FC Volendam. Maar toch: hij heeft Ajax wel al die tijd boven Sparta weten te houden. Wat ons betreft komt het deze week rond.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *