silverkblackstock / shutterstock

silverkblackstock / shutterstock

Bram ontdekte door mee te doen aan Dry January dat z’n vrienden kneuzen zijn

Door dit jaar mee te doen aan Dry January heeft Bram helaas geleerd dat z’n vrienden enorme kneuzen zijn. Een avond in de kroeg in het tweede weekend bracht een einde aan de vriendschap. De Nachtreporter, die ook meedeed aan Dry January, ging bij hem langs.

“Ik ontdekte het in het tweede weekend van niet-drinken”, vertelt Bram. “Ik was nuchter op een feestje, terwijl de meeste van mijn vrienden juist wel dronken. Toen kwam ik erachter dat ik mijn vrienden helemaal niet aardig vindt wanneer ze drinken en ik het normaal altijd accepteerde door de drank die ik zelf tot mij nam. Ik heb het ze proberen uit te leggen en over halen ook mee te doen, maar helaas.” Bram vindt het op zich jammer dat hij zijn vrienden niet meer ziet, maar is er niet door gedeprimeerd. “Ik ben 24, ik heb tijd zat om nieuwe vrienden te maken.”

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Dit keer over Dry January. Af en toe geen Salmari of alcohol is best verstandig om te doen. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram. Geen 18, geen alcohol


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Reclame wordt niet gesponsord, maar als verleidingsproduct betaald aan het commerciële plaatsingsmedium waarin de reclame wordt opgenomen. Gesnapt!
Hier had moeten gewaarschuwd met het woord “Reclame” in plaats van “in samenwerking” en “gesponsord”.

Reclame Code Commissie

Reageer