Shutterstock / Marsan

Shutterstock / Marsan

Hondenbaasje ruimt poep niet op uit solidariteit met stakende vuilnisophalers

Rowena (41) uit de Utrechtse wijk Hoograven kijkt tevreden toe hoe haar hond Rocky zijn behoefte doet. Meerdere kleine drollen, willekeurig verspreid over de stoep. Uit solidariteit met de vuilnisophalers, die deze week staken, ruimt de vrouw de poep niet op.

“De vieze aanblik en stank houden zeker een week aan”, zegt Rowena, terwijl Rocky de ene na de andere bruine homp uit zijn anus perst. “Genoeg tijd om de boodschap van de vuilnisophalers kracht bij te zetten.”

“Ja, ik leg mijn verantwoordelijkheden graag naast me neer”, besluit de 41-jarige Utrechter. “Ook toen de vuilnisophalers nog niet staakten, ruimde ik de stront van m’n beest al zelden op. Zo principieel ben ik.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zoals je aan mijn naam kunt zien ben ik een 100% Nederlandse Nederlander, en die drol ziet er overduidelijk buitenlands uit. Een buitenlandse hond die een buitenlandse drol laat op onze Nederlandse grond, dat kan niet! Greet en Terry; doe er wat aan!

Reageer
gravatar

Ik protesteer ernstig tegen deze verdachtmakingen aan het adres van onze gewaardeerde viervoeters. Zoals je aan mijn naam kunt zien ben ik een 100% Belgische Belg, Deze drol lijkt in in de verste verte niet op een Vlaamse drol (Waals zou eventueel kunnen).

gravatar

De Afghaanse windhond Rocky heeft een klein eigenaresje (baasje – red.). Hij heet Rowena van 41 uit Utrecht. Zij durft gewoonweg de “kunstwerken” van zijn grote blaffer niet op te ruimen. Ik kan mij dat wel voorstellen.

O ja, volgens mijn informatie uit het artikel staat haar geslacht als X in de bevolkingsadministratie.

Reageer
gravatar

Ik herken de gevaarlijke hond aan de drol. De bezitter van het kalfgrote beest is man noch vrouw, ze is volgens mijn persoonlijke mening helemaal niks.