Pro Shots / Toon Dompeling

Pro Shots / Toon Dompeling

Kleenex: ‘Schreuder had meer tijd moeten krijgen’

Als het aan Kleenex had gelegen, zou Alfred Schreuder meer tijd hebben gekregen als trainer van Ajax. Dat laat de fabrikant van papieren zakdoekjes weten in een verklaring.

"De voetballerij verlangt wel érg snel resultaten", zo valt te lezen. "Van supporters is dat begrijpelijk. Meer dan begrijpelijk zelfs. Kleenex vindt dat supporters het volste recht hebben om uiting te geven aan hun wensen. Dat juichen wij alleen maar toe. De directie zou echter beter moeten weten. Ook als de resultaten tegenvallen en de supporters ontevreden zijn, nee, júíst in dat geval, dien je de trainer vertrouwen te geven. Schreuder had het verdiend om het seizoen af te maken."

Opvallend genoeg heeft concurrent Tempo zich bij de verklaring van Kleenex aangesloten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *