Studio Speld

Studio Speld

Geblesseerde amateurvoetballer besluit zijn team te komen aanmoedigen in de kantine

Hij ligt er al een tijdje uit met een scheenbeenblessure, maar toch fietst de geblesseerde Martijn richting zijn voetbalteam op de velden van HVCH. Ondanks het gure weer besluit de keeper zijn team te komen aanmoedigen in de kantine.

“Je bent toch een team hè. Ook al speel je zesde klasse”, aldus de financieel medewerker van uitzendbureau MAAS. “Je hebt uiteindelijk een verantwoordelijkheid naar elkaar. En ik heb geen arm- of handblessure, dus ik kan prima aangeven dat ik een blaadje bier nodig heb aan deze tafel.”

“Hans! HANS!!! Doet’r hier een paar!!” schreeuwt Martijn zes bier later. “Ziede wel?” We besluiten vanaf hier afscheid te nemen van de teamspeler en hem veel sterkte te wensen met zijn blessure.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *