Shutterstock / BORIMAT PRAOKAEW

Shutterstock / BORIMAT PRAOKAEW

We praten te veel over pratende M&M’s en te weinig mét pratende M&M’s

De pratende M&M’s zijn deze maand zo veel in het nieuws verschenen, dat iedereen een mening over ze heeft gevormd. Volgens psychologen is het heel helder: we praten te veel over pratende M&M’s en te weinig mét pratende M&M’s.

“De verwijten over de pratende M&M’s vliegen over en weer, maar niemand lijkt te hoeven weten wat de pratende M&M’s nu eigenlijk te zeggen hebben”, zegt psycholoog Ingwer van Dungelen. “Gewoon even luisteren naar de pratende paarse M&M, een gesprek aangaan met de pratende groene M&M, je heel even proberen in te leven in de pratende bruine M&M. Het zou onze gepolariseerde maatschappij erg goed doen.”

“Het is zo makkelijk om je mening klaar te hebben over de pratende M&M’s”, verzucht Van Dungelen. “Maar een pratende M&M uitnodigen op de koffie? Dat lijken we dan ineens heel ingewikkeld te vinden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik verklaar de solidariteit met M&M’s. Ik kan me erg in hun positie inleven. Ik heb dat ook: mensen praten vooral óver mij, maar nooit met mij. En dat terwijl ik overal mijn mensen neerzet.

Reageer
gravatar

Tsaar Vladimir (achternamen van schurken wordt niet vermeld – red.) verklaarde al eerder dat hij dol is op het praten tegen en over M&M’s.

Ik voeg daaraan toe dat dat zijn liefde voor M&M’s komt omdat zij de enige Amerikanen zijn, die hem nooit tegenspreken, zoals de complete bevolking van zijn Rusland.