Shutterstock / studio speld

Shutterstock / studio speld

Man legt vrouwelijke DJ uit dat ze ‘plaat goed heeft gemixt’ omdat hij de ‘overgang bijna niet hoorde’

Een man bij de DJ booth legt de vrouwelijke dj uit dat ze de plaat zojuist ‘heel goed gemixt’ heeft, omdat hij de ‘overgang bijna niet hoorde’. “He man, ik wil alleen even zeggen dat het heel sick is wat jij net hebt gedaan”, schreeuwfluistert de man zo zelfverzekerd als hij kan in het oor van de beleefd luisterende dj. “Het was namelijk zo dat je het ene nummer”, en hierbij wijst de man naar de linker van de twee decks, “Bijna naadloos liet overgaan in het andere”, en hierbij wijst de man naar het rechter-deck, “Nummer. Chapeau!”

De vrouw knikt en trekt haar hoofd terug om verder te gaan met mixen, maar de man is nog niet klaar. “Ik kende een van de twee nummers die je draaide”, schreeuwt de man nog, nu in het andere oor van de vrouw, omdat het eerste oor helemaal nat is en pijn doet van hoe hard hij praat. “Maar dat is niet erg, daar kan jij ook niet precies aan doen.” Hij glimlacht naar haar. “Jij kan ook niet precies weten welke platen ik wel en niet ken. Keep up the good work!“, zegt hij, en hij loopt terug naar de bar.

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“overgang bijna niet hoorde”
De jonge vrouw op de foto is nog lang niet toe aan de overgang. Bovendien gaat de overgang zelden met geluid gepaard. Ik kan dat uit ervaring weten.

Reageer
gravatar

Een geluidsbox is een vrij kleine vierkante gevangenis met rondom houten spijlen, zonder plafond en opvouwbaar. Het wordt algemeen gebuikt voor het straffen van zuigelingen of peuters die teveel geluid produceren.