Pro Shots / Toin Damen

Pro Shots / Toin Damen

Is de mensheid wel verantwoordelijk voor de maatschappij-ontwrichtende asielcrisis?

Nu het veel gaat over de aankomende maatschappij-ontwrichtende asielcrisis moeten we ons afvragen of die crisis wel de schuld is van de mensheid zelf. Dat stelt zelfverklaard asielexpert @dutchbert3451 op Twitter.

“Mensen, ik roep dit al jaren, maar het is een volstrekte illusie dat de mensheid iets kan doen aan maatschappij-ontwrichtende asielcrises. Die gedachte kost ontzettend veel geld en zet uiteindelijk geen zoden aan de dijk”, zegt ‘Dutchbert’. “Er bestaat genoeg wetenschappelijk bewijs dan mensen decennia geleden ook al buiten in tenten sliepen. Dat heeft de natuur toen ook vanzelf voor ons opgelost.”

Staatssecretaris van Asiel en Migratie Eric van den Burg weerspreekt de lezing van ‘Dutchbert’. “We kunnen als mensheid wel degelijk iets doen aan de asielcrisis, maar we hebben geen zin om er moeite in te steken. We hopen dus dat het vanzelf goed komt. Mocht dat niet zo zijn, dan zien we dan wel weer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Dan zien we dan wel weer”. Hieruit spreekt krachtig leiderschap, en visie! Zo had ik het nog nooit bekeken. Maar het klopt wat je vaak hoort: regeren is vooruitzien. Viva Van den Burg!

Reageer