Shutterstock / Bjoern Wylezich

Shutterstock / Bjoern Wylezich

Grote kans op Nulstedentocht

Natuurlijk, het is nog maar januari, maar er wordt hier en daar al voorzichtig gesproken over een Nulstedentocht. Als de weersomstandigheden zich goed houden, zal het ‘It giet oan’ mogelijk binnen een maand al klinken.

“De nulstedenkoorts is op veel plaatsen al in alle hevigheid uitgebarsten”, constateert weerman Gerrit Hiemstra. “Toch ben ik er zelf nog niet helemaal gerust op. We hebben deze week een aantal nachten lichte vorst. Als dat doorslaat naar zware vorst, dan kan het zomaar eens dat er een streep moet door de Nulstedentocht 2023.”

Als het evenement inderdaad doorgaat, zou het de eerste Nulstedentocht worden sinds de hittegolf afgelopen zomer.

De kop boven dit artikel is ingestuurd door een Vage Kennis. Vage Kennissen maken elke maand kans op plaatsing van hun eigen stuk op De Speld. Ook kans maken? Word nu Vage Kennis en ontvang een Speld-item als welkomstcadeau.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens mijn altijd bescheiden mening wordt bedoeld dat ik zal zorgen dat nul steden in de financiële tocht blijven of komen zitten. Ik zal daar persoonlijk op toezien en daar kunt u zoals gewoonlijk op rekenen.

Reageer