Shutterstock / Anne Webber

Shutterstock / Anne Webber

Vrouw die zomer in huis wilde halen heeft nu vooral een keuken vol fruitvliegjes

Het is koud, guur en donker. Lisa (24) uit Amsterdam wordt er somber van. Een vriendin bracht haar daarom op het idee om eens lekker de zomer in huis te halen. Lisa wilde dat wel proberen en ging aan de slag, maar tot nu toe heeft ze vooral een keuken vol fruitvliegjes.

“Ze zitten overal, op en onder de keukenkastjes, op het koffiezetapparaat, zelfs op mijn Sodastream. Ergens is het dus best geslaagd. Maar irritant is het wel en het bakje met azijn en afwasmiddel vermijden ze”, klaagt Lisa. Haar winterdepressie is er ook nog niet minder door geworden. “Er zit niets anders op dan alles wegdoen waar ze op af komen. Ik flikker zo al het fruit, lekkere flessen wijn en sap en al mijn planten in de prullenbak. Ja, daar knap ik vast van op.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Man ist was man isst. Insecten worden normaal niet verteerd en de bestanddelen gaan bij de mens het lichaam weer uit zoals ze erin gaan. Een uitzondering zouden zijn de sub-Sahara volkeren die het wel als voeding hebben leren verteren, en die door gerichte immigratie nu de norm bepalen in het noorden. Insecten eten moet begrepen worden als antiracisme om de blanken aan te passen aan de fysiologische aanleg van de zwarten.

gravatar

Ja he bezopen Maitreya? Daarom eet jij verse bulldogfrikandelletjes bij jouw dagelijkse glazen Mumbai Sapphire. Je bent echt een fijnproever als het op hondevlees aankomt

gravatar

Wat is een sodastream? Waarschijnlijk wordt het witte poeder Natriumcarbonaat bedoelt, dat kan in een vloeistof opgelost stromen. Meestal als grondwater (bronwater – red.) met Na2CO3 in een plastic fles.

De cruciale vraag is hoe dat voortdurend kan stomen in de keuken van Lisa (24). De flessen raken toch snel leeg! Ze kan beter de kraan open laten staan, dat is goedkoper.

Reageer
gravatar

“Het is koud, guur en donker.”
Bezuinigt Lisa (24) op elektriciteit en gas vanwege de gestegen energiekosten?
Zo ja, dan had ik dat graag in het bericht gelezen, dan had ik de moeite niet behoeven te nemen om die vraag te stellen!

Reageer