Shutterstock / TSV-art

Shutterstock / TSV-art

Wie nu een nieuwe caravan koopt, zit met een caravan

'En dan moet je met zo'n caravan ook nog eens op vakantie'

Denk jij na over de aanschaf van een caravan? Dan wijzen we je graag op het volgende: wie nú een nieuwe caravan koopt, die zit met een caravan. En moet er dan ook nog eens mee op vakantie deze zomer.

Zit je met zo'n caravan achter je trekhaak langzaam over de snelweg te rijden en moeizaam die caravan achteruit in te parkeren op de camping terwijl iedereen vanuit zijn caravan toe zit te kijken. En daarna moet je de caravan gaan gebruiken en zit je met een beetje pech met het weer ook nog eens heel veel tijd in een muffe, krappe caravan. En tussendoor ben je niet van het gezanik met die caravan af, want dan moet je de caravan ergens stallen tussen allemaal andere caravans, wat geld kost. Ook gaan mensen je vragen stellen over je caravan of vertellen over hun eigen caravan. Beter geen caravan dan één caravan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Echt. Dit is zooo zwart wit.
Wij hebben caravanneke en zijn regelmatig een weekendje weg. Meestal dichtbij. Zalig . Vanaf dat ons caravanneke aan de wagen hangt…..vakantie! En in de winter staat hij gewoon voor de deur. Niks kosten. Voor mij dé ideale manier van vakantie maken.

Reageer
gravatar

Gelukkig kan waakzaamheid onbeperkt worden ontwikkeld, en men moet niet aarzelen te herhalen dat in tijden van de hoogste spanning de hoogste graad van waakzaamheid aan de dag moet worden gelegd.

Reageer