Shutterstock / fotografiekb

Shutterstock / fotografiekb

Caroline van der Plas heeft tenminste het lef om te zeggen wat Caroline van der Plas denkt

Caroline van der Plas heeft tenminste het lef om te zeggen wat Caroline van der Plas denkt. Dat blijkt wederom uit de uitspraken van Caroline van der Plas, onder meer nog in de krant van afgelopen weekend. “Caroline denkt het, maar wie zegt het?”, vraagt burger en boerensympathisant Bram Vleer zich openlijk af op Twitter. “Precies: Caroline”, zo beantwoordt hij zijn eigen vraag.

“Caroline van der Plas heeft tenminste het lef om te zeggen wat Caroline van der Plas denkt”, zegt Caroline van der Plas als reactie op de reactie op het stuk. “En dat is dat er gewoon veel te veel buitenlanders in Nederland zijn. Caroline zegt het gewoon zoals Caroline het ziet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *