Shutterstock

Shutterstock

Duitsland: ‘We leveren alleen tanks aan Oekraïne als iedereen daarmee akkoord is maar Duitsland is niet akkoord’

‘Dus dan houdt het helaas op’

Duitsland wil alleen tanks aan Oekraïne leveren als iedereen daarmee akkoord is, maar Duitsland is niet akkoord. Dat zegt de Duitse bondskanselier Olaf Scholz over de onderhandelingen over het leveren van wapens aan Oekraïne op de Amerikaanse legerbasis Ramstein in Duitsland. “Als iedereen het ermee eens zou zijn tanks te leveren waren wij snel en ruim akkoord gegaan, maar wij Duitsers zijn niet akkoord”, zegt Scholz. “Dus dan houdt het helaas op.”

“We proberen mee te denken met zij die dwarsliggen, want wij gunnen Oekraïne de overwinning natuurlijk”, vervolgt Scholz. “Maar het simpele feit is dat onze handen gebonden zijn (door onze eigen handen).”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is het leuk, als ik al mijn kennissen honderdduizend euro geef op voorwaarde dat ik het daarmee eens ben?. Maar ik ben daar absoluut tegen.
Absoluut niet!
Ik begrijp daarom de humor van dit domme bericht niet!

Reageer
gravatar

Tja, de clou is dat Duitsland aan alle partijen om toestemming vraagt, terwijl ze het zelf niet willen en het daarop laten afketsen.
Als jij je kennissen geen 100.000 wilt geven, waarom ga je dan een procedure aan om van iedereen toestemming te krijgen?