HeukersMedia / Shutterstock

HeukersMedia / Shutterstock

Madueke mag in de ziekenboeg van PSV dan een hele meneer zijn, maar kan hij het ook in de ziekenboeg van Chelsea?

Veel kenners en analytici reageren sceptisch op de transfer van Noni Madueke, die PSV waarschijnlijk voor zo’n 35 miljoen euro verruilt voor Chelsea. “Hij is dan wel een hele meneer in de ziekenboeg van PSV, maar kan hij het ook in de ziekenboeg van Chelsea? Dat is toch het revalidatiewalhalla”, stelt Kenneth Perez.

“Hier is hij helemaal het mannetje, maar bij Chelsea is die ziekenboeg overvol”, stelt ook Arnold Bruggink. “Daar zitten gewoon gasten als Sterling en Pulisic hè, daar kijken ze niet op van een jongen die uit de Eredivisie komt. Met af en toe een simpele kuit- of hamstringblessure maak je daar geen indruk. Of neem zo’n Reece James, die pas 23 jaar is maar al een blessurehistorie heeft waar je u tegen zegt. Je moet van goede huize komen om meteen aan te haken bij dat soort jongens”, aldus Bruggink.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *