Shutterstock / Ben Houdijk

Shutterstock / Ben Houdijk

David Crosby van Crosby, Stills, Nash & Young overleden, hoe nu verder met Crosby, Stills, Nash & Young?

Het is een grote klap voor liefhebbers van Crosby, Stills, Nash & Young: David Crosby is overleden. De zanger, voornamelijk bekend van Crosby, Stills & Nash en later Crosby, Stills, Nash & Young, is overleden op 81-jarige leeftijd. Hij werd vooral beroemd door het album Deja Vu dat hij samen met Stills, Nash en Young maakte. Crosby, Stills, Nash & Young trad al een aantal jaar niet meer op, of Stills, Nash & Young ooit nog bij elkaar komen, is onduidelijk.

Crosby kwam terecht in Crosby, Stills, Nash & Young toen hij Stills, Nash en later Young ontmoette en met ze in een band ging spelen, die ze Crosby, Stills, Nash & Young noemden. David Crosby van Crosby, Stills, Nash & Young was geen familie van Bing Crosby.

Eerst ging Emerson van Emerson, Lake & Palmer, toen Lake van Emerson, Lake & Palmer en nu weer Crosby van Crosby, Stills, Nash & Young. Er blijft oude rockers en hun fans weinig gespaard.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *