NOS

NOS

Rutte geeft Biden oude Nokia cadeau: ‘Zo voorkom je het rondslingeren van geheime documenten’

Vandaag gaat premier Rutte op bezoek bij Joe Biden die de afgelopen weken in opspraak is gekomen na de vondst van geheime documenten in zijn woning. Om de 80-jarige president te hulp te schieten heeft Rutte hem zijn oude Nokia cadeau gedaan.

“Look Joe, this is a very nice phone. It never breaks, you can text everyone you want and you can even play snake during boring debates”, legt Rutte met een knipoog uit aan de 80-jarige president. “And the best part is: everything you delete will never be found again!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In Amerika zien ze Nederland als de ‘useful fool’; ‘die hebben we toch wel in ons zak’.
De censuur van de VS gaat tot in de grappen toe die je mag maken.
Ze voelen zich bij de Speld dan ook enorm vereerd dat ze persoonlijk benaderd zijn door de VS.

gravatar

Alleen Nederlanders kunnen zo halsstarrig rationaliseren, ze hebben er speciale psychologen voor in dienst, dat ze bepalen wat relevant is bij iedere vorm van commentaar. Zo zit de hele politiek in elkaar, dat terwijl ze met de rest van de wereld genaaid worden ze censuur idealiseren als tolerantie naar de dwaas die je daarmee bent.