Comedy Central

Comedy Central

Helaas: Famke Louise doet weer mee

Na eerder te hebben aangekondigd dat ze niet meer mee doet, heeft Famke Louise nu helaas gezegd dat ze juist wél weer mee doet. “Het spijt me voor de haters, maar ik ben er weer.”

De meeste Nederlanders zijn teleurgesteld in de actie van de 24-jarige rapper. Die hadden liever gezien dat ze voet bij stuk had gehouden in het niet meer meedoen. “Ik heb respect voor Famke Louise, maar het feit dat ze er weer is kost me teveel energie.”

Famke Louise geeft aan dat haar statement dit keer niet is bedacht door Willem Engel. “Ik heb helemaal zelf verzonnen om weer mee te doen en niemand houdt me tegen. Heel misschien dat Diederik Gommers me kan overhalen om toch niet meer mee te doen, maar dan moet hij wel goed zijn best doen.”

Kijk vanavond om 20.30 uur naar de Comedy Central Roast of Famke Louise op Comedy Central.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *