Shutterstock / Jacob Lund

Shutterstock / Jacob Lund

Lina doneert haar ziel aan de wetenschap

Lina (24) uit Utrecht heeft besloten om haar ziel te doneren aan de wetenschap. “Ik ga een PhD doen over een onderwerp waarin niemand echt geïnteresseerd is, in een veld waarin geen carrièremogelijkheden zijn behalve een stressvolle en onderbetaalde struikelweg door de academische wereld.”

“Mijn studieresultaten zijn goed, cum laude voor zowel voor de bachelor als de master”, vertelt Lina. “Hopelijk is dat genoeg voor de wetenschap om mijn ziel te accepteren.” De 24-jarige wil haar plan graag bespreken met een hoogleraar, maar die heeft helaas nog geen tijd voor haar kunnen vrijmaken.

Haar donatie geeft Lina nu al een goed gevoel. “Ik hoef voorlopig niet na te denken over de vraag of ik kinderen wil, of een koophuis, of een vaste baan of een privéleven. Mijn ziel gaat de komende 5 jaar volledig naar de wetenschap en als alles verloopt zoals ik wil de decennia erna ook. Ja, dit voelt goed.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste dwalende Kindervriend,
Jouw verdorven parochianen kunnen in een hokje in jouw kerkgebouw door jou hun zwarte ziel laten “witgewassen”.
Vergeef mij, ik geloof er niks van en de Heere evenmin heeft Dat heeft Hij mij verteld.