ArtOfPhotos / shutterstock

ArtOfPhotos / shutterstock

Hoe kan dit? Man boekt nachttrein vanuit Berlijn maar doet geen oog dicht

Dit is opmerkelijk: een man die de nachttrein naar en van Berlijn heeft geboekt heeft twee keer geen oog dichtgedaan. Hoe het precies zit, weet de nachtreporter nog niet, maar het interesseert hem enorm, want niet alleen rijdt de nachttrein dus op het moment dat de meeste mensen slapen, de wagons zijn ook nog eens uitgerust met bedden. Slapen is dus zo goed als verzekerd! Hóe hij het precies gaat uitvogelen, daar komt de nachtreporter later achter, maar voor nu gaat hij eerst maar eens wat experts opbellen. ’s nachts niet slapen, het is ronduit curieus.

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij doen zo ons best. Gisteren nog een trein ‘s avonds stilgezet, verlichting uitgedaan, deuren op slot voor de veiligheid. Heerlijk slapen denk je dan. En wat blijkt: allemaal over de pis! Niemand geslapen! Wat willen jullie dan, etterzeikers?!

Reageer