Shutterstock / martinbertrand.fr

Shutterstock / martinbertrand.fr

Voor- en tegenstanders van SIRE-campagne tegen polarisatie op de vuist tijdens demonstratie

Vanmiddag was er op het Museumplein een demonstratie tegen de SIRE-campagne die bedoeld is om polarisatie in de samenleving tegen te gaan. Dit liep na verschillende incidenten uit de hand waarna grote groepen voor- en tegenstanders van de campagne daar met elkaar op de vuist zijn gegaan. De politie heeft uiteindelijk veel ME ingezet om beiden partijen weer uit elkaar te halen.

“Dit liep compleet uit de hand”, zegt een woordvoerder van de Amsterdamse politie. “Als je ziet hoe ver en agressief deze twee partijen tegenover elkaar staan, vraag je je echt af of dit ooit nog goed komt. Maar goed dat is niet aan ons, wij moeten de veiligheid handhaven en indien nodig hard ingrijpen.”

Er wordt nog gekeken of er oplossingen zijn om beiden partijen dichter bij elkaar te brengen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Gezegende zei: “Maak onderscheid tussen degenen die het begrijpen en degenen die het ermee eens zijn. Hij die de Leer begrijpt, zal niet aarzelen om het op het leven toe te passen, hij die ermee instemt, zal knikken en de Leer prijzen als opmerkelijke wijsheid, maar zal deze wijsheid niet toepassen op het leven.”
“Er zijn er velen die het daarmee eens zijn, maar ze zijn als een verdord bos, vruchteloos en zonder schaduw.”

Reageer
gravatar

Even voor de goede orde: ik moest ontzettend lachen om dit bericht.
Het lijkt me geen echt nieuws. Ik vind het tenminste nergens terug op de “oude” media (kranten voor de jongeren onder ons) en zelfs niet op “Frontnieuws.com” van de journalist Maitreya. Dus het zal toch als satire beschouwd moeten worden.