hedgehog94 / Shutterstock

hedgehog94 / Shutterstock

Man koopt in elke gemeente in Nederland een huis om meeste kans te maken op winnen loterij

De 38-jarige Martin uit onder andere Amsterdam, Rotterdam, Schin op Geul, Middelburg, Harlingen, Purmerend en Ruinen heeft iets slims bedacht: hij heeft in elke gemeente in Nederland een huis gekocht om daarmee het meeste kans op het winnen van de loterij te maken.

“Ja, het had wat voeten in de aarde, maar door mijn strategie speel ik nu op duizenden postcodes mee”, zegt Martin. “De kans dat ik een groot geldbedrag win is nu vele malen groter! Mijn vrienden vinden het te gek dat ik het zo doe. Ze zeggen dingen als ‘ben je niet goed bij je hoofd’, dus dat is gaaf toch.”

Bijkomend voordeel is volgens Martin dat hij nu in een klap duizenden buren erbij heeft. “Goede buren, verre vrienden.”

Door mee te doen met de Nationale Postcode Loterij steun je wereldwijd goede doelen. En met een prijzenpot van €425,9 miljoen aan prijzen en cadeaus winnen er elke maand 60.000 postcodes.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het hoofd goede doel is natuurlijk ‘HPL’ Help de Postcode Loterij. Het als hoofddoel burgers te chanteren met hun postcode, zodat ze toch maar afdragen aan deze oplichters.

Reageer
gravatar

Geweldige valse wervingsvondst om iemand die nooit meedoet met loterijen, toch mee te laten doen uit angst dat hij/zij in de straat de enige kan zijn die ooit voor de hoofdprijs buiten de boot valt.

Manipulatieve emotionele chantage wordt dat in mijn vakbladen genoemd.

Reageer
gravatar

‘Mijn kut stinkt zo.’

Eenzame man zit te kotsen na avondje uit.

Eenzaamheid is soms een luxe. Voordat iemand ooit iets leest vragen ze of er commentaren waren, anders durven ze niet te lezen. Hetzelfde met vrienden en kennissen, hieraan wordt afgelezen wie ze zelf zijn, omdat ze innerlijk zo arm zijn. Meer vrienden leidt tot meer vrienden, dat is de oorzaak, dus je wordt massaal genaaid. Je bent zelf van geen belang. Vooral manipulators met al hun vriendjes zullen zich hinderen; de hoeren. Vooral met seks is het zo, de verhalen zijn ontdaan van ieder niveau, en je wordt geen LGBT om een andere reden dat je maag omdraait. Zo wordt geoordeeld over de toekomst van de mens.

Hebzucht.