Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Femke heeft een propfiets: ‘Dat vouwen was niet zo mijn ding’

De 22-jarige Femke moet vaak met de trein reizen, maar vindt het onhandig dat ze haar normale fiets niet mee mag nemen in de spits. Vanwege haar afkeer voor vouwen is de vouwfiets voor haar geen optie. Gelukkig heeft ze nu een oplossing gevonden: de propfiets.

“Het is echt superhandig”, legt ze uit terwijl ze het stalen frame van haar sportieve Pegasus Solero in elkaar propt. “Voordat je instapt prop je ’m op, en zodra je het station uit bent trek je ’m weer uit elkaar. Zorg er wel voor dat je stuur de goede kant op zit, die wil nog wel eens een beetje verbuigen tijdens het proppen.”

Van nature is Femke altijd al een propper geweest, waardoor ze de prop-techniek nu tot in de puntjes beheerst. Nu ze erachter is gekomen dat ze deze techniek op meerdere gebieden in haar leven kan inzetten is zelfs kamperen voor haar weer leuk. “Vroeger vond ik dat helemaal niets, maar met mijn nieuwe proptent, propwagen en prop-picknicktafel ben ik helemaal klaar voor de zomer!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar niet zo verschrikkelijk veel als onze dagelijkse complotlist doorgaans inneemt. Het lijkt mij daarom een goed idee om Femke te vragen om Maitreya op te proppen.

Reageer