Shutterstock / RossHelen

Shutterstock / RossHelen

Loretta blij met slecht geïsoleerde woning: ‘Komt lekker veel warme lucht binnen’

Loretta (31) uit Maastricht is deze zachte winter spekkoper: haar huis is zo slecht geïsoleerd dat de temperatuur binnen lekker behaaglijk is. “Er komt heerlijk veel warme lucht binnen”, zegt ze enthousiast, wijzend op haar ramen, die bestaan uit enkel glas.

“Gelukkig blijft de kou van een tijdje geleden hier totaal niet hangen.”“Veel mensen in m’n omgeving raadden me in oktober aan om mijn huis beter te isoleren. Godzijdank heb ik dat niet gedaan, het is vandaag bijna 15 graden hier. Mijn buurman heeft afgelopen zomer zijn huis ‘ingepakt’ met een dikke laag isolatiemateriaal. Nou, die zit nu keihard te stoken om het enigszins draaglijk te houden.”

Loretta wil komende maand een paar extra gaten in de muur slaan om de temperatuur nog wat op te krikken. “Er is nog zoveel ruimte waar geen warme lucht van buiten naar binnen kan stromen, dat is gewoon zonde.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *