NFstock / Shutterstock

NFstock / Shutterstock

5 dingen die je na het winnen van de loterij kunt doen om te laten lijken alsof je normaal bent gebleven

Het overkomt elke maand 60.000 postcodes in Nederland: het winnen van een prijs bij de Nationale Postcode Loterij. Maar hoe moet je je gedragen tegenover mensen in je buurt die geen lot hadden? Wij bedachten 5 dingen die je kan doen om het over te laten komen alsof je als winnaar heel normaal bent gebleven.

1. Op vakantie naar de camping in eigen land

Als winnaar van de loterij kan het verleidelijk zijn om op krankzinnig dure vakanties te gaan, maar als je een beetje normaal wil blijven overkomen, ga je beter met de caravan naar de camping bij Zoutelande of elders in Nederland. Dat je campingkoelkastje gevuld is met champagne, oesters en kaviaar hoeft niemand te weten.

2. Goedkope energy-drank drinken op het plein

Alleen omdat je een smak geld hebt gewonnen ga je toch niet meer niet naar het plein? Toon aan dat jij hartstikke normaal bent gebleven door gewoon weer op dinsdagmiddag met de vrienden op het plein goedkope energy-drank te drinken. Trakteer de maten wel even op een traytje van het spul: eerlijk is eerlijk, jij kan dat financieel gewoonweg prima handelen.

3. Ga naar een Frans Bauer-optreden (bij jou thuis)

Frans Bauer is een onvervalste topper van het volk, dat weet iedereen. Enkel snobs halen hun neus op voor Frans Bauer, maar jij bent geen snob: jij bent normaal gebleven. Ga daarom naar een concert toe van Frans Bauer (bij jou thuis). Je vrienden zijn welkom, want jij deelt graag in de vreugde.

4. Je verjaardag vieren in het park

Het is ook verleidelijk om groot uit te pakken bij een dure locatie. Maar dan val je wel heel erg op. Wat dacht je van je verjaardag vieren in het park? Een beetje uitsloven met je drankinkoop mag dan wel. Je viert immers je verjaardag in het park, dat is al normaal genoeg!

5. Doe hysterisch enthousiast over kortingsdagen als Black friday

Een paar keer per jaar zijn er van die exorbitante kortingsdagen. Dit zijn de dagen waar jij als rijkaard niet meer enthousiast over hoeft te doen. Maar doe wel alsof, want zo zullen mensen denken dat je niet veranderd bent. Het beste is om heel actief in groepsapps te worden in aanloop naar deze dagen. “Wajoooo bij mediamarkt is er straks 60% korting!!! Wie gaat er volgende week mee alvast kijkje nemen??”

Door mee te doen met de Nationale Postcode Loterij steun je wereldwijd goede doelen. En met een prijzenpot van €425,9 miljoen aan prijzen en cadeaus winnen er elke maand 60.000 postcodes.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In plaats van zelf ruzie te zoeken in een bar kun je een knokploeg inhuren om Gaston er eens flink van langs te geven. Gewoon, omdat hij bij de kotscodeloterij werkt.

Reageer