YouTube / ABC7 / Shutterstock

YouTube / ABC7 / Shutterstock

Onduidelijk of overleden drummer Earth, Wind & Fire begraven, uitgestrooid of gecremeerd wil worden

'Geïrriteerde nabestaanden staan voor raadsel'

De nabestaanden van Fred White staan voor een lastige opgave: ze hebben geen flauw idee of de overleden drummer van Earth, Wind & Fire nou begraven, uitgestrooid, of gecremeerd wil worden. “Als we het vóór vrijdag niet weten, doen we het alle drie”, verzucht de achterneef die is belast met de organisatie van de uitvaart.

“Een testament met een laatste wil heeft Fred niet”, peinst het familielid. “Hij zei vaak dat we als familie bij vragen altijd antwoorden konden vinden in zijn band en hun teksten. We zijn al de hele dag aan het pluizen, maar het meest concrete dat we vinden is hun hit 'September'. Maar om nou acht maanden te wachten…”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De negatieve kant van roddel ligt er in de eerste plaats niet in dat er over je wordt gepraat, maar de betweterij dat ze meer weten vanuit een helderziende soort intelligentie die daarmee geïmpliceerd wordt. Deze eigenwaan beheerst al langer de media, vooral wat betreft Oekraïne en corona, met de zo geliefde eigen gezondheid in het vaandel die de hoogste lezersaantallen, en sterfgevallen, garandeert. Want het egoïsme staat gelijk aan de bekrompenheid achter, of liever van, de ziekte zelf, een egoïsme dat opgedrongen wordt via het onderwijs en de wet die je sociale status bepaalt. Veel over deze mensen zelf wisten we niet eerder, ze worden niet door de bliksem getroffen voor hun misdaden. Maar dat wil nog niet zeggen dat karma niet bestaat. De meest populaire helden uit kunst- en muziekwereld met hun lyriek van love waar de politiek zich aan afspiegelt, doen aan liefdadigheid en zelfs de bevrijding van volkeren die nog enige onschuld of gezondheid kenden.
Het gaat de goede kant op, de criminelen die we bijna waren vergeten maken zich langzaam zelf opnieuw bekend; ik hoef daar niets over te zeggen. Wat betreft de roddel op kleine schaal; die damt zichzelf in door de roddel en inteelt, mentaal. De gemanipuleerde, overdreven, preutse angst voor biologische inteelt die achter de massa-immigratie uit de derde wereld steekt, is weer een ander verhaal, dat ligt juist op het vlak van MENTALE inteelt. De geilheid komt politiek niet verder dan de code LGBT. Om te beginnen zou ik kinderen weer de naam van de grootouders geven, maar dat is ook al te laat.

Reageer