bbernard / shutterstock

bbernard / shutterstock

Met je ex in dezelfde vriendengroep? Zo schiet je met Oud & Nieuw ‘per ongeluk’ een kurk in zijn oog

Zit je ex in dezelfde vriendengroep als jij? Zo schiet met je Oud & Nieuw per ongeluk een kurk in zijn oog! De nachtreporter heeft voor jou het stappenplan:

Stap 1 van het plan is een beetje pijnlijk: je moet zorgen dat je bij je ex in de buurt komt te zitten aan tafel. Verbijt stilletjes de pijn van gesprekken met hem te moeten aanhoren, het is voor een goed doel.

Stap 2 is iets makkelijker: zorg dat jij degene bent die tegen 00.00 u de fles bubbels in handen heeft. Je kan alvast op de host van het feest in praten en iets zeggen als dat het bij je overleden opa thuis traditie was dat jij de kurk liet knallen, maar het allersimpelste is zelf een fles mee te nemen naar het feest.

Stap 3 is weer iets ingewikkelder: dit is het voorwerk voor het alibi. De hele avond moet je klagen over duizeligheid van het een of andere soort, waardoor jouw ontkurking je later vergeven wordt.

Stap 4 is de kers op de taart: het daadwerkelijke knallen. Veel mensen denken dat je extreem goed moet mikken om de kurk in het oog van je ex te knallen, maar het is eigenlijk veel eenvoudiger. Ruk eerst een paar keer voor de show aan de kurk, klaag dan dat ’ie er niet af komt, buig je er dan zelf overheen en zeg dan tegen je ex: wtf, is dit een plaatje van je pik op deze dop? Zodra hij zich naar de fles toebuigt om te zien wat dit te betekenen heeft laat je de kurk los, et voila. Gelukkig 2023!

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *