Shutterstock/Studio Speld

Shutterstock/Studio Speld

Man die iedereen verrot scheldt in Facebook-comments teruggefloten door lading glitterplaatjes

Een man uit Groesbeek die iedereen helemaal verrot schold in een commentsectie op Facebook is zojuist teruggefloten door een lading glitterplaatjes. Hoe het nu met de man gaat is niet bekend.

Vooral de positieve comment van Helga uit Hilvarenbeek stemt tot nadenken: een gouden dansende vlinder met bewegende hartjes eromheen. Deze effectieve communicatie heeft de emoties van de man klaarblijkelijk dusdanig gesust dat hij voorlopig niet opnieuw een scheldkanonnade begint.

“Het is vrijdag! joepie!”, voegt ene Corrie Venendaal toe aan de commentsectie. Van die kant had de man uit Groesbeek het waarschijnlijk nog niet bekeken. Onder al die positiviteit kan hij niet anders dan in stilte reflecteren op zijn acties.

De online wereld is een geweldige plek, maar sommige mensen zijn er een tikje zuur. Laten we die aansteken met positiviteit, laten we meer mooie dingen doen met data. Met het tegengeluid Let’s Love Louder van Tele2. Doe je ook mee?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *