Shutterstock / Estrada Anton

Shutterstock / Estrada Anton

Vriend die alles weet van zorgverzekeringen weer een week lang helemaal het mannetje

Voor Wilco Koksmeer uit Apeldoorn zijn deze dagen tussen kerst en Oud & Nieuw de mooiste tijd van het jaar. Dit is namelijk de periode waarin veel mensen op het laatste moment nog willen veranderen van zorgverzekering. Wilco, die normaal gesproken nooit wordt uitgenodigd voor feestjes en partijen, weet alles van zorgverzekeringen en is nu een kleine week lang helemaal het mannetje.

“Als ik jou was, zou ik lekker bij CZ gaan”, zegt Wilco tegen een vriend die naar hem toe is gekomen in de kroeg. “Dat is de goedkoopste keuze en meer dan wat zij bieden heb je toch niet nodig”, zegt hij voordat hij een slok bier neemt. “Dekt alles, hoor. Geen zorgen.”

Wilco leunt nonchalant tegen de muur als twee vrouwen komen aangelopen. “We hebben gehoord dat jij alles weet van zorgverzekeringen en premies?”, vraagt een van hen. “Absoluut, absoluut”, antwoordt Wilco zelfverzekerd. Nadat hij haar verhaal heeft aangehoord, neemt hij een trek van een sigaret. “Ik zou gaan voor Ditzo, onderdeel van a.s.r. Daarbij profiteer je van mooie extra’s, zoals gratis wereldwijde ongevallendekking tot 10.000 euro.”

De barman ziet dat Wilco binnen rookt, maar knijpt een oogje toe. Wilco gebaart dat hij nog een laatste rondje voor de hele zaak geeft. Er vormt zich een rij van mensen die verzekeringsgerelateerde vragen voor hem hebben, iemand vraagt bovendien of hij binnenkort een keertje mee gaat bowlen. Dit is de mooiste tijd van het jaar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De westerse regeringen willen de etnische nationaliteit van de blanke landen blijven afzwakken, ondanks het feit dat de culturele, sociale en politieke structuur van de landen van Europese afkomst radicaal wordt gewijzigd. Democratie, vrije meningsuiting en verantwoordelijk bestuur worden vervangen door tirannie.
Tirannie is de enige mogelijke uitkomst. Een verdeeld volk – een toren van Babel – kan de regering niet ter verantwoording roepen.

https://www.frontnieuws.com/kwesties-voor-het-komende-jaar/

Reageer