YouTube / Shooting Starr Filmcompany

YouTube / Shooting Starr Filmcompany

Pietje Bell krijgt leeftijdsadvies 65+

Het leeftijdsadvies voor Pietje Bell is opnieuw veranderd, dit keer in 65+. De afgelopen dagen ontstond er een storm aan kritiek toen het leeftijdsadvies naar 12 jaar en ouder ging, waardoor de film niet overdag kon worden uitgezonden.

“We proberen met de Kijkwijzer altijd een reële inschatting te maken: voor welke leeftijdscategorie is de film geschikt?”, zegt NICAM-directeur Tiffany van Stormbroek. “Daar waren we het in het geval van Pietje Bell snel over eens.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voorlopig betreuren we de ophef rond de kinderarbeid in deze film. De maand januari gaan we hier over debatteren. Andere, minder belangrijke items gaan even in de ijskast.

Reageer
gravatar

https://www.frontnieuws.com/over-energie-opnieuw/

Ziet u, dit is het zoveelste bewijs dat je domheid niet kunt repareren. 99% van de afgestudeerden van westerse “economische” afdelingen zijn idioten met nul begrip van de moderne wereld.

Kan iemand de idioten in Die Welt uitleggen dat de welvaart en economische ontwikkeling van Duitsland en Europa in de afgelopen halve eeuw bijna volledig gebaseerd waren op betaalbare energie uit de Sovjet-Unie en Rusland?

Reageer