Studio Speld/Shutterstock

Studio Speld/Shutterstock

WhatsApp verandert ‘Aan het typen’-status in ‘Even tot 10 aan het tellen’-status bij boze mensen

WhatsApp komt met een belangrijke update om de sfeer op hun app te verbeteren. De ‘Aan het typen’-status wordt bij boze mensen voortaan aangepast naar ‘Even tot 10 aan het tellen’-status.

‘’Op deze manier willen we wat lucht brengen in die eeuwig verhitte Whatsapp-discussies’’ stelt Jan de Kooij, hoofd productontwikkeling bij het razend populaire chatprogramma. ‘’Omdat mensen elkaar vrij snel verkeerd begrijpen via Whatsapp, wil het nog weleens flink uit de hand lopen. Zo had ik nota bene zelf laatst ruzie met mijn buurvrouw Anneloes in de buurtapp. Iedereen kon meelezen, super gênant!. Door de ‘Even tot 10 aan het tellen’-status te laten zien, laten we gebruikers weten dat ze even de tijd moeten nemen om na te denken voordat ze reageren.”

De online wereld is een geweldige plek, maar sommige mensen zijn er een tikje zuur. Laten we die aansteken met positiviteit, laten we meer mooie dingen doen met data. Met het tegengeluid Let’s Love Louder van Tele2. Doe je ook mee?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *