Studio Speld

Studio Speld

Ouders van Ash Ketchum hebben verrassing op Eerste Kerstdag

Al dagen zit de jonge Ash Ketchum (10) huilend op zijn slaapkamertje in Pallet Town. Hij is ontroostbaar sinds zijn pokémon Pikachu is verdwenen. Zelfs gedachten aan de nabije feestdagen kunnen hem niet opbeuren. Gelukkig hebben zijn ouders een grote verrassing voor hem op Eerste Kerstdag.

“Ik heb zijn buitenverblijf toch goed dichtgedaan”, snikt Ash. “Zoals ik dat iedere avond doe.” De 10-jarige pokémontrainer heeft al bij de bomen en het water naar zijn Pikachu gezocht. Hij heeft niet in de schuur gekeken, want volgens zijn moeder kan Pikachu daar niet zitten.

Ash zijn moeder maakt zich geen zorgen over de droefenis van haar zoon: “Op Eerste Kerstdag gaan we heerlijk tafelen met een grote groep. Misty, Brock en zelfs Professor Oak, we hebben ze allemaal uitgenodigd. Wat we gaan eten houden we nog heel even geheim. Ik weet zeker dat onze Ash ontzettend verrast zal zijn!”

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en  De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Daar kan je een leuk liedje over verzinnen. Op 2e kerstdag blijkt trouwens ook de vader van Ash Ketchum te missen, maar dat Ash Ketchum wel een verrassing heeft voor zijn moeder.

Reageer