Shutterstock / Crush Rush

Shutterstock / Crush Rush

Extreme kou in VS: Biden vraagt Zelensky om warme kleding en thermosflessen

Het wordt buitengewoon koud in de Verenigde Staten deze kerst: de temperaturen kunnen plaatselijk dalen tot -45 graden. President Joe Biden heeft daarom de Oekraïne president Zelensky om steun gevraagd. Op zijn verlanglijstje staan onder meer warme kleding en thermosflessen.

“Het ziet ernaar uit dat wij een hele zware winter tegemoet gaan. We gaan echt een andere fase in”, zegt Biden. “We kunnen dit redden, maar dan hebben we alle steun van Oekraïne nodig. Thermosflessen, warme kleding, kruiken, ja, zelfs Uggs. Ik roep mijn vriend Zelensky op om alles te doen wat nodig is.”

Volgens Biden is de moraal onder de Amerikaanse bevolking lager dan ooit. “Dat heeft alles te maken met de staat van het materieel. Slonzige truien, te korte broeken, te weinig laagjes. Daar is te lang niet in geïnvesteerd.”

Volgens ingewijden zou Biden zelfs een bezoek aan Kiev overwegen om de Oekraïners van zijn boodschap te overtuigen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nu de Republikeinen in januari het Huis van Afgevaardigden in het Amerikaanse Congres nipt gaan overnemen, hoopt de regering-Biden zoveel mogelijk geld los te krijgen voor de proxy-oorlog in Oekraïne tegen Rusland, voordat de wetgevende macht op de Hill verschuift. Het Witte Huis vraagt bijna 45 miljard dollar aan nieuwe financiering. Wie kan dat beter dan een ervaren acteur-politicus?

Breng president Vladimir Zelensky. Toen Zelensky zondag voorstelde om woensdag een paar uur naar Washington te komen, ging president Biden onmiddellijk akkoord.
https://www.frontnieuws.com/in-oekraine-is-het-vooralsnog-patriot-versus-iskander/

Reageer
gravatar

Om door naïviteit hogere waarden te brengen als vrijheid en democratie aan de onderwereld is een groter misdaad dan het onthouden van een stuk brood aan een hongerende.

gravatar

Fundamentalisme.
Zo zie je hoe democratie uitwerkt voor hen die dat niet in hun genen hebben en hoe de flauwste principes van satire gewoon ieder nut omdraaien.
De omgedraaide mens.

gravatar

Vooruit, tegen de kwantiteit (humor?) van die na-aper kan niemand op. De omgedraaide mens.

https://www.frontnieuws.com/idiocratie-een-vorm-van-moderne-westerse-democratie/

Het “Westen” stevent af op het punt waar tegenstellingen in louter lexicografische zin worden afgeschaft, waar “in” “uit” betekent en omgekeerd en “links” “rechts” betekent en omgekeerd, enzovoort.
Het zal echt catastrofaal worden wanneer “ja” “nee” betekent en omgekeerd, want wie zal kunnen zeggen wanneer “ja” eigenlijk “ja” betekent? Stelt u zich de verwarring en de chaos eens voor, dus zet u schrap!