Studio Speld/Shutterstock

Studio Speld/Shutterstock

Warme kerstgedachte: Nadia (14) uit Bangladesh zielsgelukkig nu jij twee uurtjes lollig hebt gedaan met kersttrui die zij maakte

Kerst is een bijzonder feest, zo ook voor Nadia (14) uit Bangladesh. Zij maakte de kersttrui die vandaag aan hebt naar de kerstborrel van jouw werk. De gedachte dat jij twee uur lang lollig hebt gedaan met een trui waar zij zestien uur aan heeft gewerkt en omgerekend wel tachtig cent voor kreeg, is voor haar hartverwarmend. Ze is zielsgelukkig en zal jou dan ook eeuwig dankbaar zijn. Zo zie je maar weer dat we met kerst nooit alleen hoeven zijn.

ASN bank zet zich in voor een leefbaar loon voor alle miljoenen werkers in de kledingindustrie. Samen kunnen we het verschil maken. Help de kledingmakers, zet je handtekening.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik was eens bij een lezing in het Centraal Station van Amsterdam waar twee van die klootzakjes uit Bangladesh mensen achteraf intimideerden die een vraag hadden gesteld. De kanker van de goedmensen. Of de corruptie van de gierigheid die zich profileert als weldoener voor de debielen achter de tv.

Reageer