Shutterstock / Freedom Studio

Shutterstock / Freedom Studio

Relationship goals: deze man houdt na 2000 jaar nog steeds van de mensheid

Deze man heeft hét antwoord op de vraag hoe je een relatie gezond houdt. Niks open communicatie, intimiteit of vertrouwen, maar onvoorwaardelijke liefde. De mensheid is allesbehalve een goede partner geweest en tóch heeft deze man uit Palestina haar nog steeds lief. #unconditionallove #bae #couplegoals


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

https://www.frontnieuws.com/alexander-dugin-de-denkvormen-in-de-vs/

Volgens Dugin en vele anderen is het cybelische in het Westen weer dominant geworden in de late moderne periode. De aardegodin Cybele is de Grote Moeder of Magna Mater. Daarvan komt het woord materialisme. Alle krachten van de materie moeten nu worden ontplooid en geharnast, alles is grondstof tot omvorming, planten, dieren en ook uw DNA. Tegen 2050 is de fusie van mens-machine voorzien.

• Reageer
gravatar

Haha dat is toevallig, ik heb mijn saluterende broeksoldaat ook Cybele genoemd! En ook ik kijk uit naar 2050, robocops in het echt kijk ik al enige tijd naar uit

gravatar

Een yogi heeft geen gewoonten, want gewoonten zijn niets anders dan het verval van het leven. Het is echter natuurlijk voor een yogi om zijn eigen manier van handelen te hebben. Het is niet moeilijk voor een yogi om de banden van gewoonte te verbreken, omdat zijn staat van gespannen waakzaamheid hem voortdurend nieuwe benaderingen van problemen onthult. Traagheid is het skelet waarop onwetendheid groeit. Hoeveel koninkrijken zijn er door traagheid ingestort!

• Reageer