Pro Shots

Pro Shots

Man steekt illegaal vuurwerk nu al af: ‘Anders wordt het met oud & nieuw te druk in ziekenhuis’

Een goede daad van de 21-jarige Jari uit Amsterdam-Oost: hij steekt al zijn illegale vuurwerk nu al af. Hiermee hoopt hij de ziekenhuizen tijdens oud & nieuw te ontlasten.

“De mensen in het ziekenhuis hebben het al druk zat op oudjaarsavond denk ik. Het minste wat ik kan doen is door nu al veel af te steken”, zegt Jari. “Spreiden zeg maar.”

Niet alleen Jari denkt mee met de drukte in het ziekenhuis, zo ook Martijn uit Rotterdam. “Ik steek mijn illegale vuurwerk vooral af in België en Duitsland, daar zijn altijd wel genoeg ic-bedden vrij.”

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en  De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De competitie van de betweter is als steeds met het bonnetje terug naar de winkel gaan. Dit is wetenschap. Dingen die iedere debiel zo begrijpt worden onderworpen aan eindeloos onderzoek en statistiek. Het is enkel geschikt voor wie niet zelf kan denken. Competitie impliceert dat je wil worden wat je niet bent, en hierdoor zijn het vaak de minst geschikten ervoor die een beroep bekleden. Dit geldt vooral voor de politiek. De kinderen die van begin af aan wisten wat ze wilden worden kregen leukemie. Het is echt gebeurd. De multiculturele samenleving is net zo eng als de EU, er is GEEN eenheid en geen vrijheid, enkel meer keuze, en meer fragmentatie; het is vervreemding door de kortzichtige huisvrouw die niet ziet dat er in de geschiedenis een enorme prijs is betaald voor waar we nu staan, en juist nu we aan het begin staan alles dreigen te vernietigen, en dat dit zonder die prijs nooit gebeurd was, inclusief de Holocaust We hadden het over een oorlogje duizend jaar geleden. Aan welke kant sta ik? Dat vragen ze. Ik zei we hebben honderd van dat soort oorlogjes gehad. Ik kan hier geen eer halen.

Reageer