Bbernard / studio speld

Bbernard / studio speld

Vrouw in volle bus heeft geniale ingeving: ‘Een kleinere ‘bus’ voor 3 à 4 personen die je zelf bestuurt’

Een vrouw die in een ramvolle bus zit voor een dagje weg heeft opeens een ingeving: “Er zou een kleiner alternatief moeten komen voor drie à vier personen, die je dan zelf kan besturen, en voor je eigen huis kan ‘laten stoppen en op je laten wachten’, of zoiets. Daar moet ik nog een woord voor bedenken. Misschien kan je ‘m gewoon op een fijne, centrale plek huren van iemand anders.”

Terwijl ze haar tas nog strakker tegen zich aan trekt omdat er een man wijdbeens naast haar is komen zitten fantaseert ze over de mogelijkheden van haar nieuwe idee. “De persoonlijke ‘bus’, of hoe ik ‘t ook ga noemen, rijdt net als een grote bus op asfalt en op brandstof of elektrisch. Je zou hem moeten kunnen huren op een centrale plek, makkelijk te bereiken, goed te betalen. Echt zodat het door iedereen te gebruiken is.”

De bus stopt, en terwijl de vrouw uit het raam tuurt en iemand bij haar op schoot valt door het remmen van het voertuig denkt ze: “niet vergeten op te schrijven, dit idee.”

Dagje weg en een auto nodig? Avis heeft een groot wagenpark met verschillende topmerken. Voor elke mobiliteitsbehoefte hebben wij een passende huurauto. Kijk op Avis voor de mogelijkheden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vertaling. (Meer betreffende de ‘logica’ van nepnieuws.)

2003

https://www.share-international.org/media/dec2003.htm

Persbericht

Saddam Hoessein?
Een verhaal dat oproept tot onderzoek

In een persbericht dat op 8 april 2003 naar de media wereldwijd werd gestuurd, publiceerden we onze informatie dat Saddam Hussein gewond was geraakt bij het eerste bombardement op Irak op 20 maart 2003 en twee dagen later aan zijn verwondingen stierf.

Dus wie is er nu gevangen genomen door Amerikaanse troepen?

In onze ogen zeker geen Saddam Hoessein maar een voor de hand liggende stand-in, van wie we weten dat er minstens drie zijn: twee neven en een goede vriend met allemaal dezelfde familiekenmerken. We denken dat hij dezelfde man is – een neef – die op 4 april 2003 op de Iraakse televisie te zien was, die een kind oppakte en lachte en naar de menigte zwaaide. Zijn lichaamstaal was totaal anders dan die van Saddam Hoessein. Het uiteinde van zijn neus was veel breder dan dat van Saddam en hij had moedervlekken op zijn slaap en voorhoofd – identiek aan de gevangengenomen persoon. Op dat moment waren commentatoren perfect bereid om de identiteit van de man die op video te zien was in twijfel te trekken. Nu lijkt iedereen voor het gemak elk onderzoek of iedere bedenking te hebben laten vallen.

De Amerikanen beweren dat DNA-monsters van de gevangene verband houden met die van Saddam Hoessein. Hoe weten ze dat? Waarmee vergelijken ze ze? Hoe dan ook, een neef zou natuurlijk enkele genetische kenmerken van Saddam delen. Vanaf het begin van het Irak-conflict geven de bewezen leugens van deze Amerikaanse regering, met name over de massavernietigingswapens, weinig vertrouwen dat hun informatie moet worden geloofd.

We zijn ervan overtuigd dat uiteindelijk de waarheid aan het licht zal komen – dat deze verwarde man die nu gevangen is genomen niet Saddam Hoessein is, maar een dubbelganger die wellicht deel uitmaakte van een complot om het feit van Saddams dood zo lang mogelijk voor het Iraakse volk verborgen te houden.

2011

https://share-international.org/magazine/old_issues/2011/2011-06.htm

Vraag. De moord op Osama bin Laden door een Amerikaanse speciale aanvalsmacht in Pakistan is zojuist aangekondigd. Er wordt gezegd dat hij in het oog is geschoten en gedood (hoewel ongewapend) en dat het lichaam op zee is begraven, dat wil zeggen dat het niet kan worden opgehaald voor inspectie. Kunt u zeggen of dit inderdaad het einde van Bin Laden is?

Antwoord. Ik geloof dat Osama bin Laden niet meer leeft, maar dit rapport van de Amerikaanse regering komt niet overeen met mijn informatie, namelijk dat Osama bin Laden vredig stierf, na een lange strijd tegen ziekte, in 2006. Voordat hij stierf, wenste hij om zijn roep om ‘gerechtigheid’ (zoals hij de term begreep) te handhaven en zorgde ervoor dat een van zijn vele jongere broers de mythe van zijn aanwezigheid in stand hield.

Reageer
gravatar

dr. Marina, ze heeft wel gelijk dat de overgrote meerderheid van Nederland klotelui zijn. En debielen.
Misschien kan ze eens bij de VARA komen slijmen.
Tweets, zefls Derk Sauer zit ertussen. Enz.
Derksauer
@derksauer
Founder The Moscow Times.
Russia
Lid sinds oktober 2010
470 Volgend
96,7K Volgers
Tweets van Derksauer

@derksauer


22 u
Van de trap gevallen.
Citeer Tweet

Visegrád 24
@visegrad24

18 dec.
The Russian oligarch and former owner of one of Russia’s biggest developer groups (Don-Stroi ), Dmitriy Zelenov, has died in France after falling down a flight of stairs.

Ook:
In mijn toespraak over het slavernijverleden heb ik net namens de regering excuses aangeboden voor het handelen van de Nederlandse Staat. Lees hier mijn volledige toespraak terug
Kleffe hap.

Het is payback time.

https://www.frontnieuws.com/boontje-komt-om-zijn-loontje-of-spuug-niet-in-de-put/

Reageer
gravatar

Moskou

Een natie kan z’n dwazen overleven, en zelfs de ambiteuze. Maar het kan verraad van binnenuit niet overleven. Een vijand aan de poorten is minder formidabel want hij is bekend en draagt zijn vaandel openlijk. De verrader beweegt zich vrij onder de mensen binnen de poort, zijn sluw gefluister ruist door alle steegjes, om vervolgens gehoord te worden in de zalen van de overheid zelf.
De verrader lijkt geen vijand te zijn, hij spreekt in dialecten die bekend zijn voor de slachtoffers, en hij draagt hun gezicht en deelt hun argumenten, zijn beroep van laagheid, dat ligt diep in de harten van alle mensen.
Hij rot de ziel van een volk, hij werkt in het geheim en als onbekende in de nacht om de pijlers van een stad te ondermijnen, hij infecteert het politieke lichaam, zodat het zich niet meer kan verweren.
Een moordenaar is minder te vrezen want de verrader is als de Pest.

Cicero

gravatar

Rotter dam.
Complimenten van alle debielen. Nieuw kapsel.
dr. Marina
@mmeeuw
“Mysterieuze Twitterdokter” (NRC) /Rotterdammer/ Psycholoog / Stadsfotograaf / Media-pedagoog / Alma Maters
425 Volgend
21,4K Volgers
And again we see
@Kornilov1968
who “helped” pro- Russian Dutch politician
@thierrybaudet
with disseminating Kremlin propaganda during the #oekrainereferendum in the Netherlands #fvd

gravatar

Je kent het ‘karakter’ aan het soort humor. Zo heb je bijvoorbeeld mensen die dit fundamenteel maken en erbij lachen als er iemand gelyncht wordt. Of zo.
Zo ontstond bijvoorbeeld corona en MH17 voor die kut Hollanders.