Twitter / Speld Studio

Twitter / Speld Studio

Rutte maakt Twitterpoll: ‘vandaag slavernijexcuses aanbieden of niet?’

Op het Twitteracount van Mark Rutte verscheen gisteravond plotseling een belangrijke poll: de premier wil graag van Twitteraars weten of hij vandaag excuses aan moet bieden voor het slavernijverleden of niet. Op dit moment hebben de 'ja'-stemmers een nipte voorsprong, maar er kan nog gestemd worden tot de lunch. "Dan kijk ik even met een broodje erbij hoe het ervoor staat en laat ik het volk spreken", aldus Rutte.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vertaling. (Meer betreffende de logica van nepnieuws.)

2003

https://www.share-international.org/media/dec2003.htm

Persbericht

Saddam Hoessein?
Een verhaal dat oproept tot onderzoek

In een persbericht dat op 8 april 2003 naar de media wereldwijd werd gestuurd, publiceerden we onze informatie dat Saddam Hussein gewond was geraakt bij het eerste bombardement op Irak op 20 maart 2003 en twee dagen later aan zijn verwondingen stierf.

Dus wie is er nu gevangen genomen door Amerikaanse troepen?

In onze ogen zeker geen Saddam Hoessein maar een voor de hand liggende stand-in, van wie we weten dat er minstens drie zijn: twee neven en een goede vriend met allemaal dezelfde familiekenmerken. We denken dat hij dezelfde man is – een neef – die op 4 april 2003 op de Iraakse televisie te zien was, die een kind oppakte en lachte en naar de menigte zwaaide. Zijn lichaamstaal was totaal anders dan die van Saddam Hoessein. Het uiteinde van zijn neus was veel breder dan dat van Saddam en hij had moedervlekken op zijn slaap en voorhoofd – identiek aan de gevangengenomen persoon. Op dat moment waren commentatoren perfect bereid om de identiteit van de man die op video te zien was in twijfel te trekken. Nu lijkt iedereen voor het gemak elk onderzoek of iedere bedenking te hebben laten vallen.

De Amerikanen beweren dat DNA-monsters van de gevangene verband houden met die van Saddam Hoessein. Hoe weten ze dat? Waarmee vergelijken ze ze? Hoe dan ook, een neef zou natuurlijk enkele genetische kenmerken van Saddam delen. Vanaf het begin van het Irak-conflict geven de bewezen leugens van deze Amerikaanse regering, met name over de massavernietigingswapens, weinig vertrouwen dat hun informatie moet worden geloofd.

We zijn ervan overtuigd dat uiteindelijk de waarheid aan het licht zal komen – dat deze verwarde man die nu gevangen is genomen niet Saddam Hoessein is, maar een dubbelganger die wellicht deel uitmaakte van een complot om het feit van Saddams dood zo lang mogelijk voor het Iraakse volk verborgen te houden.

2011

https://share-international.org/magazine/old_issues/2011/2011-06.htm

Vraag. De moord op Osama bin Laden door een Amerikaanse speciale aanvalsmacht in Pakistan is zojuist aangekondigd. Er wordt gezegd dat hij in het oog is geschoten en gedood (hoewel ongewapend) en dat het lichaam op zee is begraven, dat wil zeggen dat het niet kan worden opgehaald voor inspectie. Kunt u zeggen of dit inderdaad het einde van Bin Laden is?

Antwoord. Ik geloof dat Osama bin Laden niet meer leeft, maar dit rapport van de Amerikaanse regering komt niet overeen met mijn informatie, namelijk dat Osama bin Laden vredig stierf, na een lange strijd tegen ziekte, in 2006. Voordat hij stierf, wenste hij om zijn roep om ‘gerechtigheid’ (zoals hij de term begreep) te handhaven en zorgde ervoor dat een van zijn vele jongere broers de mythe van zijn aanwezigheid in stand hield.

Reageer
gravatar

dr. Marina, ze heeft wel gelijk dat de overgrote meerderheid van Nederland klotelui zijn. En debielen.
Misschien kan ze eens bij de VARA komen slijmen.

Tweets, zelfs Derk Sauer zit ertussen. Enz.
Derksauer
@derksauer
Founder The Moscow Times.
Russia
Lid sinds oktober 2010
470 Volgend
96,7K Volgers
Tweets van Derksauer
@derksauer

22 u
Van de trap gevallen.
Citeer Tweet
Visegrád 24
@visegrad24

18 dec.
The Russian oligarch and former owner of one of Russia’s biggest developer groups (Don-Stroi ), Dmitriy Zelenov, has died in France after falling down a flight of stairs.
Ook:
In mijn toespraak over het slavernijverleden heb ik net namens de regering excuses aangeboden voor het handelen van de Nederlandse Staat. Lees hier mijn volledige toespraak terug
Kleffe hap.
Het is payback time.

https://www.frontnieuws.com/boontje-komt-om-zijn-loontje-of-spuug-niet-in-de-put/

Reageer
gravatar

Moskou

Een natie kan z’n dwazen overleven, en zelfs de ambiteuze. Maar het kan verraad van binnenuit niet overleven. Een vijand aan de poorten is minder formidabel want hij is bekend en draagt zijn vaandel openlijk. De verrader beweegt zich vrij onder de mensen binnen de poort, zijn sluw gefluister ruist door alle steegjes, om vervolgens gehoord te worden in de zalen van de overheid zelf.
De verrader lijkt geen vijand te zijn, hij spreekt in dialecten die bekend zijn voor de slachtoffers, en hij draagt hun gezicht en deelt hun argumenten, zijn beroep van laagheid, dat ligt diep in de harten van alle mensen.
Hij rot de ziel van een volk, hij werkt in het geheim en als onbekende in de nacht om de pijlers van een stad te ondermijnen, hij infecteert het politieke lichaam, zodat het zich niet meer kan verweren.
Een moordenaar is minder te vrezen want de verrader is als de Pest.

Cicero

gravatar

Multicultureel en multiseksueel.

In Indonesië hielpen de Hollanders die inboorlingen tenminste een beetje, toen al. Als ze vermoord werden sneden ze hun lul eraf en stopten ze die in de mond van het lijk.

gravatar

In Nieuw-Zeeland werd of wordt binnenkort gestemd om zichzelf te onteigenen en een deel van het land dat de Nieuw-Zeelanders hebben opgebouwd over te dragen aan de afstammelingen van de oorspronkelijke inheemse bewoners. In Australië en Canada bestaan soortgelijke plannen. De Duitsers betalen al jaren miljarden dollars aan de “afstammelingen van de Holocaust”.

Zelfs het Amerikaanse leger wordt geprogrammeerd om vermeende racistische houdingen ten opzichte van gekleurde mensen uit te roeien. Als blanke Amerikaanse soldaten schuldig zijn aan het onderdrukken van zwarten, zijn ze ook schuldig aan het onderdrukken van Arabieren en Aziaten.

Frontnieuws

Reageer
gravatar

Gedaan is gedaan?

Het Duitse geloof in zichzelf en hun land is sinds 1945 vernietigd door de Amerikaanse controle van hun onderwijssysteem. Duitsers worden geïndoctrineerd met het geloof dat hun land beschamend is, verantwoordelijk voor gruwelijke daden die door het Duitse volk worden gesteund.

Elke uiting van Duitse trots of verdediging van de Duitse etniciteit tegen immigranten-invasie wordt behandeld als een uiting van nazisme.

In Groot-Brittannië hebben diverse intellectuelen en universiteitsprofessoren de Britten vervloekt vanwege hun kolonialisme. Generatie na generatie heeft de aanval het Britse geloof in hun land aangetast.

In de nu door en door verdeelde Verenigde Staten, die niet noord en zuid maar rood en blauw zijn, worden blanke Amerikanen in de blauwe staten beschouwd als systematische racistische onderdrukkers van zwarten en daders van genocide op de inheemse stammen. Er wordt veel gesproken over restitutie, maar de nadruk ligt nu op het elimineren van “witheid”.

https://www.frontnieuws.com/waarom-landen-instorten-exorbitante-schulden-problemen-in-de-energiesector-corrupte-politieke-systemen-elites-met-waanideeen/

Reageer
gravatar

Waarom landen instorten: Exorbitante schulden, problemen in de energiesector, corrupte politieke systemen, elites met waanideeën

https://www.frontnieuws.com/waarom-landen-instorten-exorbitante-schulden-problemen-in-de-energiesector-corrupte-politieke-systemen-elites-met-waanideeen/

De Atlantische slavenhandel bereikte zijn hoogtepunt aan het einde van de 18e eeuw, toen het grootste aantal slaven werd gevangen tijdens rooftochten naar de binnenlanden van West-Afrika. Deze expedities werden doorgaans uitgevoerd door Afrikaanse staten, zoals de Bono Staat, het Oyo rijk (Yoruba), het Kong Rijk, het Koninkrijk Benin, het Imamaat van Futa Jallon, het Imamaat van Futa Toro, het Koninkrijk Koya, het Koninkrijk Khasso, het Koninkrijk Kaabu, de Fante Confederatie, de Ashanti Confederatie, de Aro Confederatie en het Koninkrijk Dahomey.

Net als het Bambara-rijk in het oosten waren de Khasso-koninkrijken voor hun economie sterk afhankelijk van de slavenhandel. De status van een familie werd bepaald door het aantal slaven dat zij bezat, wat leidde tot oorlogen met als enig doel meer gevangenen te nemen. Deze handel bracht de Khasso in toenemende mate in contact met de Europese nederzettingen aan de Afrikaanse westkust, met name de Fransen.Benin werd in de 16e en 17e eeuw steeds rijker door de slavenhandel met Europa; slaven uit vijandelijke staten in het binnenland werden verkocht en in Nederlandse en Portugese schepen naar Amerika vervoerd. De kust van Benin kwam al snel bekend te staan als de ‘Slavenkust’.

Slavernij onder zwarte Afrikanen bestond al lang voor de trans-Atlantische slavenhandel. De zwarte slaven die aan Europeanen werden verkocht, werden eerst tot slaaf gemaakt door andere zwarten. Toch krijgt zwarte slavernij de schuld van blanken. Deze leugen wordt gebruikt om bij zwarten haat tegen blanken aan te wakkeren en bij blanken die geïndoctrineerd zijn in hun schuldgevoel.

Reageer
gravatar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam hendrerit nisi sed sollicitudin pellentesque. Nunc posuere purus rhoncus pulvinar aliquam. Ut aliquet tristique nisl vitae volutpat. Nulla aliquet porttitor venenatis. Donec a dui et dui fringilla consectetur id nec massa. Aliquam erat volutpat. Sed ut dui ut lacus dictum fermentum vel tincidunt neque. Sed sed lacinia lectus. Duis sit amet sodales felis. Duis nunc eros, mattis at dui ac, convallis semper risus. In adipiscing ultrices tellus, in suscipit massa vehicula eu.

gravatar

Rotter dam.
Frontnieuws is de opvolger van Fenixx, een beruchte extreemrechtse hoax-site, die veel nepnieuws verspreidt, met als doel om haat te zaaien. #VanHaga haalt zijn waarheid over #covid19nl bij deze dubieuze site.

Dr. Marina
Complimenten van de debiel. Nieuw kapsel (binnenin zit er niks).
dr. Marina
@mmeeuw
“Mysterieuze Twitterdokter” (NRC) /Rotterdammer/ Psycholoog / Stadsfotograaf / Media-pedagoog / Alma Maters
425 Volgend
21,4K Volgers
And again we see
@Kornilov1968
who “helped” pro- Russian Dutch politician
@thierrybaudet
with disseminating Kremlin propaganda during the #oekrainereferendum in the Netherlands #fvd

gravatar

Je kent het ‘karakter’ aan het soort humor. Zo heb je bijvoorbeeld mensen die dit fundamenteel maken en erbij lachen als er iemand gelyncht wordt. Of zo.
Zo ontstond bijvoorbeeld corona en MH17 voor die kut Hollanders.

gravatar

Deze opmerkelijke twitter aktie van Mark Rutte is in het verkeerde twittergat geschoten bij de volgende
totslaafgemaakte clubjes :

Kick Out Zwarte Piet
Ubuntu Connected Front (UFC)
Nederland Wordt Beter
Nationale Reparatie Commissie Suriname (NRCS)
Vereniging Ons Suriname (VOS)
Nationaal instituut Nederlands slavernijverleden en erfenis (NiNsee)
Adviescollege Dialooggroep Slavernijverleden
The Black Archives
Stichting Nederland Wordt Beter
Stichting Keti Koti tafel
Stichting Overlegorgaan Caribische Nederlanders (Ocan)
Stichting Wi Kon Na Wan
Mart Radio
Wi Kon Na Wan
Eer en Herstel
Afro-Caribische Levensbeschouwing en Spiritualiteit
Black Livers Matter
Het Nationaal Comité Herdenking Slavernijverleden
Het Dekolonisatie Netwerk
Het Platform Slavernijverleden Curaçao
College voor de Rechten van de Mens
Nationaal Museum van Wereldculturen (NMVW)
Tropenmuseum
Sonsofslavesbroembroem

Ze eisen dat de MinPres via twitter en exact op 1 juli 2023 om 13:21 namens alle witte Nederlanders (en Maxima)
van 1 1/2 tot 84 1/2 jaar oud en tegen betaling van 123.054 Euro transitiejankvergoeding aan iedere zwarte inwoner waar dan ook ter wereld, zijn excuses aanbied aan ketikoti jankvrouwtjes met fleurige hoofddoekjes.
Politiek analisten en Maurice voorzien een verdere aardverschuiving in de peilingen van oa de VVD en D66 onder de witte ‘stopmetdieonzin’stemmers en ga gewoon aan je werk.

Hierom Clivvord – Bijlmer 2022

Reageer
gravatar

In deze indrukwekkende lijst is de volgende club vergeten:
De Directie van HOY-Worst

De directie heeft weliswaar niet veel te eisen, maar er zijn de laatste tijd flink wat HOY-worsten in het verkeerde keelgat geschoten. Dat kan nooit de bedoeling zijn.