Lotto / Youtube

Lotto / Youtube

Kans om sportvisser te worden in Nederland ‘jachtland’ groter dan in alle andere landen

Wie aan Nederland denkt, denkt aan voetbal, schaatsen en Fierljeppen. Uit recent onderzoek blijkt echter dat je als Nederlander een behoorlijk grote kans hebt om sportvisser te worden. Opmerkelijk, maar de cijfers liegen er niet om.

“Van alle landen ter wereld is de kans in Nederland het grootst dat je sportvisser wordt”, licht Annie Verschuur, voorzitter van de Sportvissersbond Nederland de cijfers toe. “Dat heeft alles te maken met de relatieve jachtdichtheid van Nederland. We hebben hier in verhouding buitengewoon veel jachten. En als je eenmaal een jacht hebt, is de verleiding groot om een hengeltje uit te werpen. Een geweldige ontwikkeling wat ons betreft.”

De suggestie dat Nederlanders een aangeboren talent voor sportvissen zouden hebben, wijst Verschuur resoluut van de hand. “Een talent om makkelijk rijk te worden misschien. En daarmee kom je ook een eind in de sportvisserswereld.”

Je komt steeds meer Lotto miljonairs tegen. Koop nu een lot en maak kans op de vaakst vallende Jackpot van Nederland. Speel bewust 18+.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *