Fizkes / shutterstock

Fizkes / shutterstock

Vrouw twijfelt of ze ja of nee moet antwoorden op de vraag of ze keuzestress heeft

Alina zit al dagenlang te piekeren. Ze heeft sinds maandag een online vragenlijst open staan op vraag 2: ‘Heeft u last van keuzestress?’ De jonge vrouw kan simpelweg niet besluiten of ze voor ‘ja’ of voor ‘nee’ moet gaan.

Inmiddels heeft ze al van alles geprobeerd om de keuze uit te stellen, in de hoop dat afstel nog een optie zou worden. Ze komt bedrogen uit. Alina probeerde de pagina al te doen verlopen, zodat ze de vragenlijst niet meer af hoeft te maken en eindelijk kan stoppen met twijfelen, maar de pagina bleef zich aan haar gezichtsveld opdringen. De vraag spookt nu al honderd uur door haar hoofd. Keuzestress, ja of nee.

Ze heeft haar lot nu geaccepteerd. Alina heeft de knoop doorgehakt: ik ga nú antwoord geven. “Ik denk ja! Of toch nee, nee, ja, mwa…nee ik weet het zeker, het wordt nee, of ja, neejajajajaneejaneeAAAAAAAAARGH!”

Last van eindejaarskeuzestress? Niet bij je Just zorgverzekering! Minder keuzes, meer gemak. En je bent wel altijd verzekerd voor wat echt noodzakelijk is. Just wat je nodig hebt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *