Pro Shots / Marcel van Dorst

Pro Shots / Marcel van Dorst

God baalt van twee teams die bidden tijdens penaltyserie

'Laat me met rust, ik zit een spannende penaltyserie te kijken'

Tijdens Brazilië – Kroatië zagen we het al, en ook bij Nederland – Argentinië was het raak: twee teams die zich tijdens een beslissende penaltyserie prevelend en met gevouwen handen tot een hogere macht richten. Tot irritatie van God zelf: “Waarom laten ze me in Godsnaam niet met rust? Ik zit net een spannende penaltyserie te kijken.”

De Alvader laat desgevraagd weten het gebed 'ergens wel te begrijpen', maar weinig voor de teams te kunnen doen. “Nee joh. Dat denken ze op het veld misschien, maar penalty's laten zich niet sturen, zeker niet als je ze inschiet zoals Berghuis. Ik kan moeilijk allebei de teams laten winnen toch? Zorg maar gewoon dat je die bal binnenramt en laat mij erbuiten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De heer Mateu Lahoz heeft het prima gedaan! Op een paar foutjes na heeft hij als 1e blinde scheidsrechter een wedstrijd op het absolute topniveau geheel van aftrap, strafschop, vrije schoppen op de achillespees doodschoppen, penalty kicks, na-aap ‘Hands of God’, tot en met het natrappen kunnen af en na fluiten! Hulde.