Shutterstock / SB Arts Media

Shutterstock / SB Arts Media

Onderzoek: mensen met een depressie zijn vaker ongelukkig

Mensen met een depressie blijken vaker ongelukkig te zijn. Dat meldt een groep wetenschappers van de Universiteit van Maastricht. De onderzoekers hebben 4000 mensen gevraagd hun geluk een cijfer te geven op een schaal van 1 tot 10.

“Het blijkt dat mensen met een depressie vaker somber zijn en nergens zin in hebben. Ook zien we terug in het onderzoek dat deze mensen meer moeite hebben met opstaan en vaak futloos zijn. Of er sprake is van een causaliteit durven we nog niet te zeggen, daar zullen we echt dieper onderzoek voor moeten doen”, vertelt hoofdonderzoeker Ivo Smeets.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Deze geweldige wetenschappelijke ontdekking zal de redactie van frontnieuws – het lievelingsmedium van Trump, Maitreya en andere waarheidverdraaiers – zoals gebruikelijk wel weer verdraaien.

Let maar op de volgende reactie van Maitreya.

gravatar

Dr. Coleman: Wat doet de covid prik met de hersenen?

https://www.frontnieuws.com/75060-2/

Een jaar geleden, op 13 december 2021, legde ik uit waarom ik vreesde dat degenen die de covid-19 prik hadden gekregen, hersenbeschadiging zouden kunnen oplopen.

Die vrees was reëel. Ik geloof nu dat veel van degenen die geïnjecteerd zijn met de giftige covid-19 troep hersenbeschadiging hebben opgelopen. Ik geloof dat hun hersenbeschadiging hun schijnbaar bizarre gedrag verklaart, schrijft Dr. Vernon Coleman.

dr. Marina

Reageer